×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

امروز : سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
انجام بیش از ۲۰۰۰ مورد آزمایش تخصصی بر روی نمونه های موادغذایی ،آشامیدنی و بهداشتی در راستای برنامه سلامت نوروزی

گیلان پیام/ دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت ؛ در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان و ارتقاء کیفیت محصولات غذایی پر مصرف در ایام نوروز، تمامی محصولات نمونه برداری شده توسط بازرسان معاونت غذا و دارو و مراکز بهداشتی، به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی منتقل و مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت.
وی در ادامه افزود ؛ در این خصوص ، دوهزار و ۱۸ آزمایش تخصصی بر روی ۸۳۰ مورد نمونه های مواد غذایی،آشامیدنی و بهداشتی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، انجام شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه ، تصریح کرد ؛ از کل نمونه های دریافتی، ۱۷۱ نمونه پس از آزمون، به دلیل عدم تطابق با ضوابط سازمان غذا و دارو و استاندارد های ملی، به عنوان نمونه نامنطبق تشخیص داده شدند.
وی در پایان ، یادآور شد ؛ آزمایشگاه مذکور ، با کادری مجرب،به عنوان آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی در استان در راستای کنترل سلامت و بهداشت مواد غذایی و بهداشتی مشغول به فعالیت می باشد تا همشریان، مواد غذایی و بهداشتی را به صورت سالم و بهداشتی دریافت نمایند./انتهای پیام

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید توسط تیم مدیریت در «گیلان پیام» منتشر می شود.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.