×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

امروز : سه شنبه, ۱۹ فروردین , ۱۴۰۴
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به حدود ۲۴۴ هزار نفر در طرح نوروزی گیلان

گیلان پیام/ دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در نخستین نشست هیئت رئیسه دانشگاه با ارائه گزارشی از فعالیت‌های نوروزی، به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در این ایام پرداخت و اظهار کرد: مجموع خدمات بهداشتی و درمانی ارائه‌شده در این ایام در استان گیلان ۲۴۳ هزار و ۹۲۷ نفر بوده که نشان‌دهنده تلاش شبانه‌روزی کادر بهداشت، درمان و فوریت‌های پزشکی برای خدمت‌رسانی به مردم و مسافران در ایام شلوغ نوروزی است.

وی ضمن اشاره به سال پرفشار ۱۴۰۳ برای نظام سلامت، افزود: در سالی که گذشت، نظام سلامت به شکل منسجم و واحد در خدمت مردم، اساتید و دانشجویان بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به حضور مستمر کادر درمان در تمامی نقاط استان از شرق تا غرب و شمال تا جنوب در ایام تعطیلات اشاره کرد و گفت: از ابتدای تعطیلات نوروزی تا اخرین روز در سطح مراکز سلامت محور استان حضور داشتم و از نزدیک شاهد زحمات و تلاش های همکارانم بودم.

دکتر آشوبی با اشاره به شعار تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر «سرمایه گذاری برای تولید»، تصریح کرد: در راستای تحقق شعار سال، سرمایه‌گذاری برای تولید، تمامی معاونان و مدیران ستادی باید برنامه‌های پیشنهادی خود را ارائه دهند و برای رسیدن به آن‌ها برنامه عملیاتی تعریف کنند.

وی با اشاره به افزایش تعرفه‌های خدمات پزشکی و تشخیصی در بخش خصوصی در سال جاری گفت: پیش بینی می شود بیماران بیشتری به بخش دولتی مراجعه کنند از این رو باید آمادگی برای ارائه خدمات کمی و کیفی در مراکز دولتی تقویت شود./انتهای پیام

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید توسط تیم مدیریت در «گیلان پیام» منتشر می شود.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.