- نویسنده : مدیر وبسایت
- 27 اسفند 1403
- کد خبر 36205
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

گیلان پیام/در این دیدارها مهندس دائمی به ارائه گزارشی از عملکرد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در استان و شهرستان پرداخت. وی در این گزارش به اهم اقداماتی که طی سالهای اخیر در حوزه عمران و مسکن روستایی همچنین طرح نهضت ملی مسکن و زیرساختها انجام شده، اشاره کرد و تأکید نمود که هدف اصلی بنیاد مسکن، بهبود کیفیت زندگی مردم و فراهمآوری مسکن مناسب برای اقشار مختلف جامعه است.
فرمانداران شهرستانهای لاهیجان و آستانه اشرفیه نیز در این دیدار ضمن اعلام رضایت از عملکرد بنیاد مسکن در شهرستانهای خود، بر تداوم همکاریها و فعالیتهای این نهاد تأکید کردند. آنان همچنین به نیازها و چالشهای موجود در زمینه عمران و مسکن روستایی در مناطق تحت پوشش خود اشاره کرده و اظهار داشتند که همکاریهای نزدیک میان بنیاد مسکن و ادارات مربوطه میتواند به تسریع در حل این مشکلات کمک کند.
در پایان این دیدارها با احکامی جداکانه مهندس فرشاد آذر پور بعنوان مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان لاهیجان و مهندس مصطفی پورواحدی بعنوان مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان آستانه اشرفیه منصوب گردیدند.
گفتنی است آذرپور از تاریخ ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ و پورواحدی از تاریخ ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ به عنوان سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستانهای لاهیجان و آستانه اشرفیه فعالیت خود را آغاز کرده بودند./انتهای پیام
https://gilanpayam.ir/?p=36205