×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

امروز : یکشنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۳
طرح نظارتی ضربتی برنج در گیلان آغاز شد

گیلان پیام/ تیمور پورحیدری؛ در پی افزایش غیر منطقی قیمت برنج ، با برگزاری نشستی مشترک با سازمان جهاد کشاورزی و مدیران زیر مجموعه شهرستانی دو ارگان طرح نظارتی ضربتی برنج را در دستور کار قرار داد و گفت: با هدف مقابله با گرانفروشان و سودجویان در سطح عرضه از امروز تا زمان آرامش بازار ادامه خواهد داشت .

وی با بیان اینکه این طرح منافع کشاورزان و مصرف کنندگان را تامین خواهد نمود افزود: برخی از دلالان در سطح عرضه با سو استفاده از کشاورزان برنج ایرانی را به قیمت پایین خرید و انبار نموده و فضای کمبود برنج را القاء و کالاهای انباری را پس از آن به قیمت گزاف عرضه می‌کنند

دکتر پورحیدری تاکید کرد :اخذ سود عرضه برنج بیش از ۳ درصد برای عمده فروش و ۱۲ درصد برای خرده فروش مصداق بارز گرانفروشی و تخلف است.

مدیرکل صنعت ،معدن و تجارت با اشاره به تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن برنج سفید در داخل کشور تشریح کرد: میانگین تولید سالانه برنج گیلان به ۶۴۰ تن است که به همت و فعالیت ۱۴۲۵ کارخانه فرآوری در گیلان به برنج سفید خوراکی تبدیل می‌گردد.

وی در پایان هشدار داد: کلیه دارندگان و عرضه کنندگان موظفند نسبت به ثبت آنی کالا در سامانه جامع انبار اقدام نمایند در غیر این صورت هرگونه انبارش کالا از مصادیق احتکار و قاچاق محسوب شده و مستلزم تشکیل پرونده تخلف است.

رئیس کمیسیون نظارت بر سازمان‌های صنفی استان اعلام کرد: شهروندان فهیم می‌توانند هرگونه سوء جریان ناشی از احتکار و انبارش و امتناع از عرضه برنج و گران فروشی بالاتر از سود مصوب را فوراً به سامانه ۱۲۴ این اداره کل و یا ۱۳۵ تعزیرات برای رسیدگی اعلام نمایند./انتهای پیام

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید توسط تیم مدیریت در «گیلان پیام» منتشر می شود.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.