- نویسنده : مدیر وبسایت
- 14 بهمن 1403
- کد خبر 35295
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
گیلان پیام/در راستای تحقق دولت الکترونیک و بهبود فرآیندهای اداری، پروژه ساماندهی بایگانی و الکترونیکی شدن دانشکده پزشکی رشت با هدف دسترسی آسان به فایلها، حفظ بهتر پروندهها، افزایش سرعت و شفافیت در ارائه خدمات، کاهش مصرف سوخت و توانمندسازی دانشکده، آغاز شد.
ضرورت همکاری همگانی برای ساماندهی بایگانی و الکترونیکی شدن دانشکده پزشکی رشت
دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروز در نشست مشترکی که با اعضای پروژه ساماندهی بایگانی و الکترونیکی شدن دانشکده پزشکی رشت در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند دانشکده در این جهت، اظهار کرد: عصر امروز، عصر هوش مصنوعی است و بسیاری از اقدامات عادی و روتین اداری امروزه در حوزه هوش مصنوعی هضم شدهاند.
وی با بیان اینکه باید خود را با علم روز هماهنگ کنیم و تمام همکاریها جهت هوشمندسازی و الکترونیکی کردن بایگانی باید در دستور کار قرار بگیرد، افزود: تمامی امکانات و استعدادهای لازم و موجود در دانشکده باید در اختیار این پروزه قرار بگیرد.
رئیس دانشکاه علوم پزشکی گیلان همچنین بر اهمیت رعایت الزامات قانونی و امنیتی در رابطه با خدمات الکترونیکی و هوشمندسازی تأکید کرد و گفت: اگر در هوش مصنوعی غفلت شود، نظام سلامت در بین مردم هیچ پاسخی نخواهد داشت.
دکتر آشوبی همچنین تاکید کرد که پروژه بایگانی پرونده الکترونیکی دانشکده پزشکی باید به عنوان یک پروژه دانشگاهی و جامع دیده شود.
صیانت از پرونده ها مورد توجه قرار گیرد
دکتر افشین شفقی- معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این نشست با حائز اهیمت برشمردن محتوای پروندهها در دانشکده پزشکی، اظهار کرد: باید صیانت از محتوای پرونده بایگانی ذینفعان در دانشکده پزشکی و در پیش گرفتن اقدامات پیشگیرانه مورد توجه قرار بگیرد.
تیم اجرایی دانشکده پزشکی رشت در صدد اجرای پروژه ساماندهی بایگانی
دکتر شادمان نعمتی- رئیس دانشکده پزشکی رشت نیز در این نشست اظهار کرد که تیم ساماندهی بایگانی و هوشمندسازی دانشکده، پروپوزال و الگوریتمهای مربوط به این پروژه را تدوین و در صدد استفاده از ظرفیتهای وزارت بهداشت، دانشگاه گیلان و دیگر دانشگاههای پیشرو در این زمینه است.
به گفته وی، پروژه ساماندهی بایگانی و الکترونیکی شدن دانشکده پزشکی رشت تماما به همت تیم اجرایی دانشکده پزشکی رشت در دستور کار قرار گرفته و این همکاری با جهاد و ایثار در راستای تحقق اهداف پروژه و با کمترین هزینه ممکن انجام میشود.
رئیس دانشکده پزشکی رشت بیان کرد که بیش از ۷۵ درصد دانشکدههای پزشکی کشور به بایگانی الکترونیک و هوشمندسازی نیاز دارند و در صورت موفقیت این طرح، میتوان این فرصت را به دیگر دانشکدهها نیز ارائه داد.
گفتنی است؛ استقرار تیمهایی از معاونت توسعه، آموزش و IT در دانشکده، تعریف فرآیندهای مختلف الکترونیک به صورت مستمر تا حذف کامل کاغذ در دانشکده و پایش مستمر پیشرفت امور، از الزامات این پروژه به شمار میرود.
این پروژه، با هدف بهبود کیفیت خدمات و افزایش کارایی در دانشکده پزشکی رشت، گام مهمی در راستای تحول دیجیتال در نظام آموزشی و بهداشتی کشور محسوب میشود./انتهای پیام
https://gilanpayam.ir/?p=35295