×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
نخستین رویداد تخصصی صنعت قنادی و شیرینی پزی

گیلان پیام/نخستین  رویداد تخصصی صنعت قنادی و شیرینی پزی با مجموعه توانا به عنوان مرجع تخصصی عرضه لوازم قنادی ، آجیل ، قهوه و خشکبار در گیلان وبا حضور استاد جواد خدادادی پدر کیک ایران، استاد ناصر یعقوبی مدرس بین المللی ، سامان گلریز مدرس آشپزی و نامی آشنا در صنعت کیک و دسر و محمدحسین عاقل منش نائب رئیس شورای اسلامی شهر رشت، حسین رضویان رئیس کمیسیون توسعه پایدار شورای اسلامی شهر رشت و با اجرای بهمن هاشمی و خواننده مطرح موسیقی فولکلوریک گیلان ناصر وحدتی و هنرمند گیلانی رسول حقدوست با حضور ویژه قنادان و تولید کنندگان کیک و شیرینی در تالار مرکزی رشت برگزار شد.

مجید ذوقی توانا در اولین رویداد تخصصی صنعت قنادی و شیرینی پزی در تالار مرکزی شهر رشت با بیان اینکه مجموعه فروشگاه‌های توانا شامل چند بخش است ، اظهار کرد:بخش بازرگانی ؛ عرضه انواع خشکبار ، لوازم قنادی ، عرقیات گیاهی ، دارویی و بخش تولید؛ تولید فرآورده‌های پروتئینی و عرقیات گیاهی را شامل می شود.

وی افزود:فروشگاه های برادران ذوقی توانا طی چند سال گذشته با عرضه با کیفیت فرآورده های پروتئینی ، خشکبار و ادویه جات رضایت مشتریان را کسب کرده است.

 این کارآفرین خاطرنشان کرد:مجموعه فروشگاه های توانا علاوه بر ارائه خدمات با کیفیت به مشتریان و جلب رضایت آنان توانسته برای حدود ۵۵ نفر نیز بصورت مستقیم در استان اشتغال ایجاد کند.

وی در خصوص موانع کار کارآفرینان خاطرنشان کرد:کار آفرینی که بر اساس قوانین و با سلامت فعالیت داشته باشد می تواند همه موانع را رفع کند و قوانینی که دستگاه های ذیربط از جمله بهداشت ، تامین اجتماعی ، مالیات و … به دنبال اجرای آن هستند را سختگیرانه تصور نکند زیرا این قوانین و اجرای آن ها به نفع سلامت جامعه است.

ذوقی توانا رمز موفقیت را در توکل به خدا ، تعهد ، پشتکار و صبر عنوان کرد و گفت:مجموعه فروشگاه های توانا همیشه به مشتریان خود وفادار و در راستای افزایش کیفیت خدمات به مشتریان تلاش می کند.

وی با تاکید بر اینکه مشتریان فروشگاه های توانا ارباب رجوع هستند ، تصریح کرد:حفظ و جذب مشتری و همچنین ارائه خدمات مطلوب در بخش عرضه و تولید ، اثبات وفاداری مجموعه فروشگاه های توانا به مشتریان است .

ذوقی توانا در خصوص اهداف برگزاری اولین رویداد تخصصی قنادی و شیرینی پزی در تالار مرکزی رشت خاطرنشان کرد:بستر قنادی بستری تخصصی است و مجموعه فروشگاه های توانا با توجه به بازار هدف به دنبال ارتباط گیری با علاقه مندان متخصص در این رشته است.

این کارآفرین در خصوص ایجاد مشاغل خانگی و توسعه آن تصریح کرد:حدود ۳۸۰ نفر که در سایت ثبت نام کردند دارای تخصص در این رشته می باشند بسیار جای افتخار دارد که همشهریان و هم استانی ها با داشتن تخصص به سبک حرفه ای در بستر خانگی فعالیت می کنند و ضرورت دارد جهت ورود آنها به بازار کار و حمایت از تولیداتشان اقدامات لازم صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در ابتدا با سرمایه اندک وارد بازار کار شده اند ، اظهار کرد:افرادی که با تخصص وارد بازار کار می شوند با توکل به خدا ، صبر ، تلاش و پشتکار اهداف خود را دنبال کنند تا بتوانند در مسیری که گام برداشته اند موفق شوند.

علی بهره مند رئیس اتحادیه قنادان کشور ضمن اظهار خرسندی به حضور خود در اولین جشنواره کیک و دسر کشور گفت: من خوشحالم که امروز در جمعی حاضر هستم که همه هنرمند و قناد هستند ، این هنرمندان باید به خود ببالند که همیشه در شادی‌های مردم حضوری پر رنگ دارند.

وی با قدردانی از فعالیت مرجع تخصصی لوازم قنادی، آجیل و خشکبار توانا تصریح کرد: همکاران ما در تولید مواداولیه با کیفیت تلاش بسیار زیادی داشتند ، امروز در این جمع فرهیخته از مجموعه توانا که در تولید مواد اولیه استاندارد با سیب سلامت تلاش دارند بابد قدردانی کنیم.

رئیس اتحادیه قنادان کشور نوآوری را یکی از کلیدهای موفقیت در دنیای کنونی دانست و گفت: ما باید همواره در پی تولید محصولات باکیفیت و متنوع در جهت رفع نیازمندی‌های هموطنان خود کوشا باشیم.

محمد حسن عاقل منش عاقل منش نائب رئیس شورای اسلامی شهر رشت با گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت زینب کبری در خصوص آشپزی گیلانیان گفت: در سفرنامه ناصرالدین شاه به فرنگ در سفر خود به مسکو گفته بود؛ من در این سفر با وجود خوراکی های غربی از دست‌پخت حسن رشتی استفاده کردم.

محمدحسن عاقل منش از محدویت انواع دسر و شیرینی ها در جشنواره های برگزار شده در چهارسال پیاپی سخن گفت و افزود: در جشنواره کدو بیش از ۱۳۵ نوع غذا ارائه شد.

دکتر سید حسین رضویان شامگاه امروز در آئین گردهمایی قنادان و آشپزان کشور و استان که با حمایت مرجع تخصصی لوازم قنادی، آجیل و خشکبار توانا رشت در تالار مرکزی شهر رشت برگزار شده بود گفت: هدف یونسکو در انتخاب رشت به عنوان شهر خلاق خوراک بهره برداری از منابع محلی، به ویژه گونه‌های مختلف ماهی و محصولات فصل، غذا به عنوان عاملی برای حفاظت و اشاعه فرهنگ انسان و اقتصاد ، ارتباط مستقیم فرهنگ مردم رشت با جوامع ملی و بین المللی و ترویج میراث فرهنگی، دنبال کردن روش‌های پخت قدیمی و همچنین استفاده از ظروف و روش‌های پخت و پز منحصر به فرد بوده است.

وی با اشاره بر وجود بیش از ۲۰۰ تنوع غذایی استان گیلان تصریح کرد: بنا بر اعلام معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان؛ حدود ۴۰۰ نوع خوراک متنوع در این استان شناسایی شده است./انتهای پیام

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید توسط تیم مدیریت در «گیلان پیام» منتشر می شود.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.