- نویسنده : مدیر وبسایت
- 20 تیر 1397
- کد خبر 3274
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
استاندار بر ضرورت کاهش مصرف برق توسط دستگاه های اجرایی استان به منظور صیانت از مصارف خانگی و واحدهای تولیدی تاکید و تصریح کرد: برق دستگاه های اجرایی که نسبت به مدت مشابه سال گذشته مصرف بیشتری داشته باشند، قطع می شود.
به گزارش گیلان پیام، دکتر مصطفی سالاری عصر امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با تاکید بر لزوم مدیریت مصرف برق به منظور ایجاد کمترین خاموشی در مصارف خانگی افزود: باتوجه به افزایش دما در نقاط مختلف، شاهد پیشی گرفتن در کاهش مصرف نسبت به تولید در سطح کشور هستیم.
وی با اشاره به اینکه ایجاد محدودیت در مصارف برق دستگاههای اجرایی تأثیر مثبتی بر کاهش مصرف برق استان دارد گفت: تغییر ساعت کار ادارت یکی از راهکارهای برای تحقق این امر بود و کارکنان باید در مدیریت وسایل روشنایی و سرمایشی ادارات اهتمام ویژهای داشته باشند.
استاندار گیلان افزود: امیدواریم با همت جمعی در مدیریت مصرف برق به تولید و صنعت و نیز به رفاه و آسایش مردم کمک شایان توجهی شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به انعکاس اشتباه آمار توسط برخی از رسانهها مبنی بر رتبه ۳۱ استان گیلان در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی اشاره و خاطرنشان کرد: استان گیلان در رتبههای میانی پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی در سطح کشور است و دلیل آن نیز زمانبر بودن تهیه برخی مقدمات در طرحهای پیشبینی شده در این بخش بود.
دکتر سالاری با اشاره به اینکه از ۲ هفته گذشته طرحهای اشتغالزایی روستایی به بانکهای عامل استان برای پرداخت تسهیلات معرفی شدهاند گفت: انتظار ما از بانکهای عامل استانی این است تا با تسریع در پرداخت این تسهیلات رتبه گیلان را در بخش تسهیلات اشتغال روستایی بهبود بخشیم.
وی به وجود قابلیتهای استان گیلان نسبت به استانهای دیگر در جذب تسهیلات اشتغال روستایی اشاره کرد و افزود: باتوجه به اینکه بیشتر طرحهای اشتغالزایی روستایی گیلان در بخش کشاورزی و گردشگری تعریف شده است، ظرفیت کسب رتبه برتر در این حوزه را داریم.
نماینده عالی دولت در گیلان به افزایش ۳۰۰ میلیارد تومانی سهم استان گیلان در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی نیز اشاره کرد و گفت: با تسریع در پرداخت تسهیلات، باید سهم جدید را نیز بتوانیم جذب کنیم.
وی به رتبه اول استان گیلان در پرداخت تسهیلات رونق تولید از لحاظ تعداد اشاره کرد و اظهار داشت: از لحاظ مبلغ تسهیلات نیز در جایگاه هشتم کشوری قرار داریم و دلیل آن نیز بواسطهی وجود طرحهای کوچک و متوسط متناسب با طبیعت گیلان است.
استاندار گیلان با اشاره به اینکه تلاش ما در چنین جلساتی رفع مشکلات تولیدکنندگان و کمک به ایجاد اشتغال است افزود: مدیران دستگاههای اجرایی بویژه مدیران بانکهای عامل برای برونرفت واحدهای تولیدی از مشکلات باید راهکار ارائه کنند.
در ادامه جلسه کارگروه، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان از اعلام آمادگی برخی از واحدهای صنعتی برای تامین برق اضطراری در شرایط موجود و قطعی برق خبر داد و گفت: چنانچه سوخت دستگاه های ژنراتور موجود در برخی از واحد های صنعتی توسط شرکت پخش فراورده های نفتی تامین گردد این واحدها می توانند نسبت به تولید برق مورد نیاز خود اقدام نمایند.
دبیر کارگروه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اضافه نمود: البته شرکت توزیع برق با توجه به حساسیت و نوع تولید و روند خط تولید محصولات در برخی از صنایع و کارخانجات، ضروری است تصمیمات و دقت لازم را در هنگام قطع برق این واحدها اتخاذ نمایند
دکتر فرهاد دلق پوش تاکید کرد: در شرایط اقتصادی اخیر سرمایه در گردش کلیه واحدهای صنعتی بایستی از سوی بانک های عامل با توجه به فضای کنونی تولید،جهت جلوگیری از توقف در تولید در اولویت باشد به نحوی که تولید هیچ واحدی نباید به دلیل عدم سرمایه درگردش لنگ باشد.
گفتنی است در این جلسه به مشکلات ۵ واحد تولیدی استان از جمله؛ شرکت چوکا، گیلک دانه نوید، روکش گیل، سیمین ذرت و نورد فولاد گیلان رسیدگی و مصوبات لازم در جهت رفع موانع موجود صادر شد./انتهای پیام
https://gilanpayam.ir/?p=3274