- نویسنده : مدیر وبسایت
- 21 فروردین 1402
- کد خبر 22154
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
گیلان پیام/ دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت ؛ در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان و ارتقاء کیفیت محصولات غذایی پر مصرف در ایام نوروز، تمامی محصولات نمونه برداری شده توسط بازرسان معاونت غذا و دارو و مراکز بهداشتی، به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی منتقل و مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت.
وی در ادامه افزود ؛ در این خصوص ، دوهزار و ۱۸ آزمایش تخصصی بر روی ۸۳۰ مورد نمونه های مواد غذایی،آشامیدنی و بهداشتی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، انجام شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه ، تصریح کرد ؛ از کل نمونه های دریافتی، ۱۷۱ نمونه پس از آزمون، به دلیل عدم تطابق با ضوابط سازمان غذا و دارو و استاندارد های ملی، به عنوان نمونه نامنطبق تشخیص داده شدند.
وی در پایان ، یادآور شد ؛ آزمایشگاه مذکور ، با کادری مجرب،به عنوان آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی در استان در راستای کنترل سلامت و بهداشت مواد غذایی و بهداشتی مشغول به فعالیت می باشد تا همشریان، مواد غذایی و بهداشتی را به صورت سالم و بهداشتی دریافت نمایند./انتهای پیام
https://gilanpayam.ir/?p=22154