- نویسنده : مدیر وبسایت
- 14 آبان 1401
- کد خبر 18155
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
گیلان پیام/ صبح امروز در نشستی با حضور دکتر حیدرعلی بالو- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر محمود عاطف راد_ مدیر کل بیمه سلامت ، دکتر حسین ابراهیمی – مدیرکل مدیریت درمان تأمین اجتماعی گیلان ، دکتر نسیبه یوسفیان – معاون غذا و دارو دانشگاه، دکتر مرتضی فلاح کرکان – مشاور اجرایی ریاست دانشگاه ، دکتر لیلا ژاله جو _ معاون بیمه و خدمات سلامت و جمعی از کارشناسان مجری و ناظر نظام بیمهای استان با محوریت «ایجاد صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج» برگزار شد.
در این نشست، الزامات قانونی و فرآیندهای اجرایی راهاندازی صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج مورد بررسی و تجزیهوتحلیل قرار گرفت.
دکتر حیدرعلی بالو – سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با تأکید بر راهاندازی هرچه سریعتر صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج، اظهار کرد: این صندوق میتواند حامی بیماران مستضعف و کمتوان جامعه هدف دردرمان بیماریها باشد.
وی، بر ضرورت عزم همگانی در راهاندازی صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج تأکید کرد و گفت: شناسایی هر چه سریعتر بیماران و تلاش برای جذب اعتبارات ، مورد انتظار است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: کوتاهی در راهاندازی و جذب اعتبارات منابع در صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج، کمکاری در حق این بیماران است.
دکتر بالو با اذعان به اینکه هزینه درمان بهویژه بیماران صعبالعلاج بسیار سنگین و سخت است، تصریح کرد: باید با تلاش همهجانبه در راهاندازی صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج در جهت کاهش دغدغه این بیماران شتافت.
گفتنی است؛ صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج قرار است بستههای خدمتی شامل: دارو، تجهیزات پزشکی و خدمات مرتبط با بیماریهای خاص و صعبالعلاج مشتمل بر ، خدمات تشخیصی ، درمانی ، توانبخشی، مراقبت دورهای و تسکینی، پرستاری و خدمات ارتقای سلامت که به تائید مراجع ذیصلاح رسیده باشد را به ذینفعان ارائه کند./انتهای پیام
https://gilanpayam.ir/?p=18155