×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
توسعه اقتصادی گیلان نیازمند صنعت گردشگری به ویژه در حوزه غذایی است

شهرداری

شهردار رشت : برای دستیابی به سلامت ایمنی مواد غذایی می بایست برنامه ریزی اصولی انجام شود.به گزارش گیلان پیام،سمینار سلامت و ایمنی مواد غذایی با تاکید بر شعار سازمان جهانی بهداشت و ایمنی غذا از مزرعه تا سفره با حضور دکتر ثابت قدم شهر دار رشت ، دکتر فرخی مسئول شعبه انجمن علمی بهداشت محیط گیلان و فاطمه قدیمی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری رشت در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی شهید مطهری انزلی برگزار شد.

دکتر ثابت قدم شهردار رشت در این سمینار تخصصی اظهار داشت : در حوزه سلامت غذایی از مزرعه تا سفره ، برای دستیابی به سلامت ایمنی مواد غذایی می بایست برنامه ریزی اصولی انجام شود .

وی افزود : وقتی به اجزاء این مقوله نگاه می کنیم مشخص است که مباحث مدیریت و اقتصاد در حوزه مربوط به سلامت بیشترین اهمیت را داراست و اگر قرار است به سلامت غذایی خوراک و همچنین بهداشت محیط توجه شود می بایست به یک اقتصاد پایدار و یک مدیریت پایدار دست پیدا کرد .

شهردار رشت تصریح کرد : برای اینکه بتوانیم تمام فرآیندها که چه از بعد نظارتی و چه از بعد عمل توسط مجریان امر بیشتر رعایت شود می بایست نقش کمک دولت به تولیدکنندگان بیشتر لحاظ شود .

دکتر ثابت قدم خاطر نشان کرد : وقتی وارد اجزاء می شویم می بینیم که این امور اکثراً در فرهنگ اجرایی و نظارتی خود درست اجرا نمی شود .

وی افزود : همچنان اعتقاد دارم که توسعه اقتصادی گیلان نیازمند صنعت گردشگری است به ویژه در حوزه غذایی و ما باید گردشگری را به عنوان یک اصل در اقتصاد پایدار منطقه برگزینیم .

وی با اشاره به معضلات موجود در راه سلامت تولیدات کشاورزی گیلان تشریح کرد : در منطقه سراوان محل دفن زباله ها را داریم که با توجه به شیرابه های موجود در آن درصد آلایندگی آن متاسفانه شهرت جهانی پیدا کرده و این آلایندگی در استان ایجاد فضای نامناسبی برای گردشگران می کند و باعث آن می شود که نتوانیم گردشگران داخلی و خارجی را جذب کنیم و باعث بیماریهای مختلف مانند انواع تومور و سرطان می شود .

وی تاکید کرد : برنامه هایی برای درصد آلایندگی هایی که در رودخانه ها موجود است ، آماده شده که انشاء الله بتوانیم با کمک سرمایه گذاران به سمت حل این مشکل گام برداریم .

دکتر ثابت قدم در پایان خاطر نشان کرد : یکی از جنبه های مثبت برای جذب گردشگر مقوله تنوع غذایی در استان گیلان است که ما بتوانیم آن را در سطح ملی و بین المللی ثبت کنیم و گردشگران جهانی را به این سمت هدایت کنیم .

گفتنی است در این سمینار تخصصی دکتر رمضانی عضو هیأت علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور ، دکتر محمدی عضو انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور ، خانم دکتر اکرمی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ، خانم مهندس جعفریان از اداره کل استاندارد گیلان ، خانم دکتر تبریزی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد واحد لاهیجان و مهندس غلامی از مرکز سلامت و محیط کار به ارائه سخنرانی پرداختند ./انتهای پیام

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید توسط تیم مدیریت در «گیلان پیام» منتشر می شود.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.