×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

امروز : سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
با نصب دو دستگاه ترانسفورماتور ۲۰۰ مگاولت آمپر ظرفیت پست انتقال شهید عضدی ۸۰ مگاولت‌آمپر افزایش خواهد یافت

گیلان پیام/محمود دشت بزرگ مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با بیان اینکه در سال جاری می‌باید برنامه‌ها و سیاست گذاری‌های شرکت برق منطقه‌ای در درجه اول به تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» معطوف باشد، گفت: مگا پروژه افزایش ظرفیت پست انتقال شهید عضدی رشت گامی بزرگ در افزایش و تقویت قابلیت اطمینان و پایداری شبکه برق منطقه بوده که با مدیریت و اقدام جهادی فاز اول پروژه قبل از اوج بار سال جاری به ثمر خواهد نشست.
دشت بزرگ با بیان اینکه این پروژه زیربنایی نقش موثری در افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌های حیاتی استان گیلان ایفا می‌کند، خاطرنشان کرد: این پروژه در دو فاز اجرا و در هر فاز یک ترانسفورماتور ۱۶۰ مگاولت آمپر برکنار و یک ترانسفورماتور ۲۰۰ مگاولت آمپر جایگزین آن خواهد شد.
مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با اشاره به اینکه ۱۶۰ میلیارد تومان برای فاز اول این مگاپروژه تاکنون سرمایه‌گذاری شده است، تصریح کرد: با اجرای فاز اول و دوم پروژه فوق، ظرفیت توان الکتریکی پست انتقال شهید عضدی از ۳۲۰ مگاولت‌آمپر به ۴۰۰ مگاولت‌آمپر و به میزان ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت./انتهای پیام

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید توسط تیم مدیریت در «گیلان پیام» منتشر می شود.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.