- نویسنده : مدیر وبسایت
- 31 فروردین 1404
- کد خبر 36655
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

گیلان پیام/ محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت در نشست شورای آموزش و پرورش که با حضور فرماندار شهرستان رشت در مکان فرمانداری این شهر برگزار شد با اشاره به برنامه های هفته بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: در اردیبهشت ماه مناسبت های متعددی وجود دارد که از آن جمله می توان به سالروز تشکیل س پ ا ه – روز شوراها – روز جهانی کارگر و هفته معلم اشاره کرد و با توجه به اینکه روز شوراهای اسلامی نیز در نهم اردیبهشت است ، به همین منظور برنامه ریزی هایی برای این ایام انجام شده است .
وی با بیان اینکه دعوت از مدیرکل آموزش و پرورش و روسای نواحی آموزش و پرورش از برنامه های این هفته است افزود: از مدیر کل آموزش و پرورش و روسای نواحی یک و دو آموزش و پرورش جهت تقدیر در صحن شورای اسلامی دعوت به عمل آمده است.
*رئیس شورای اسلامی رشت به دیگر برنامه شورا و شهرداری رشت پیرامون قدردانی از تلاش های معلمین فرهیخته رشت اشاره کرد و گفت: در روز شنبه سیزدهم اردیبهشت یازده عضو شورا به همراه شهردار و مدیران مناطق شهرداری و معاونین شهرداری رشت در یازده مدرسه این شهر جهت تجلیل از مقام والای معلمین حضور پیدا می کنند ./انتهای پیام