- نویسنده : مدیر وبسایت
- 20 فروردین 1404
- کد خبر 36443
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

گیلان پیام/دکتر یوسف زاده با تاکید بر تلفات ۲۰ هزاری نفری در آمار ترافیکی و تصادفات جادهای ای خاطرنشان کرد: در زمینه تروما اقدامات پیشگیرانه یکی از مهم ترین راههاست ، اما با توجه به تغییرات نسبی قوانین و مقررات رانندگی در نوروز ۱۴۰۴ شاهد کاهش چشمگیر آمار تصادفات بوده ایم .
رئیس پژوهشکده ترومای کشور با اشاره به اهمیت آموزش،و فرهنگ سازی در کاهش آمار تصادفات یادآور شد: آموزش،باید از،مدارس و دوره های ابتدایی آغاز شود فرزندان ما نیاز به آموزش،جدی تری دارند استفاده از تکنولوژی های جدید فوق العاده حائز اهمیت است امروز جای پهبادها در کاهش آمار تصادفات بسیار خالی است.
وی افزود: برای کاهش،رفتارهای پرخطر در رانندگی ناگزیر به بهره برداری از تکنولوژی های روز هستیم.
رئیس پژوهشکده ترومای کشور به عدم یکپارچگی سازمانها اشاره داشت و گفت: هنوز یکپارچگی و نزدیکی سازمانها در کاهش تصادفات آنچنان که باید مشاهده نمی شود.
دکتر یوسف زاده تاکید کرد: طی سالهای گذشته ۴۰ نشست تخصصی در کاهش،تروما برگزار شد و این یکی از دلایلی بود که گیلان بیشترین کاهش را در حوادث ترافیکی داشته است.
رئیس پژوهشکده ترومای کشور از راه اندازی مرکز نقشه برداری مغز در بیمارستان پورسینا در آینده نزدیک خبر داد و تصریح کرد: ۸۰ درصد بیمارانی که دچار تروما می شوند آسیب مغزی نیز دارند لذا در این مرکز در باز توانی بیماران ترومای گام های بلندی در وضعیت بهبودی بیماران ترومای برداشته خواهد شد.
وی با اشاره به شرایط خاص تروما خاطرنشان کرد: تروما هم مانند بسیاری از بیماری های دیگر است، با این تفاوت که تروما تنها بیماری است که برای درمان و پیشگیری از آن نیاز به عزم جدی همه سازمانها و نهادهاد است .
رئیس پژوهشکده ترومای کشور با تاکید بر عدم ایمنی خودروهای داخلی خاطرنشان کرد: حمایت از خودروسازان که در یک فضای فاقد رقابتی اقدام به تولید می کنند بلایی عظیم در گرفتن جان هموطنان ما شده است.
وی افزود: نقش دولت به عنوان یک نهاد هماهنگ کننده در کاهش آمار تصادفات نباید نادیده گرفته شود، دولت با ایجاد تفکر سیستمی و ایجاد هماهنگی بین سازمانها و نهادها و بهبود وضعیت جاده ها که مسئولیت آن به دولت بر میگردد، می تواند نقش سازنده ای در کاهش تصادفات داشته باشد.
رئیس پژوهشکده ترومای کشور با تاکید بر لزوم یکپارچگی دیتاهای پلیس، پزشکی قانونی، اورژانس پیش بیمارستانی و دانشگاهها یادآور شد: اولین مسئله بعد ار بروز حادثه مدیریت صحنه است، در این راستا نقش،رانندگان خطی را در هنگام بروز حادثه نباید نادیده گرفت، رانندگان خطی به دلیل تعدد تردد در کنار پلیس باید آموزش های لازمه را در زمینه مدیریت حوادث کسب نماید.
رئیس پژوهشکده ترومای کشور از راه اندازی مرکز نقشه برداری مغز در بیمارستان پورسینا در آینده نزدیک خبر داد و تصریح کرد: ۸۰ درصد بیمارانی که دچار تروما می شوند آسیب مغزی نیز دارند لذا در این مرکز در باز توانی بیماران ترومای گام های بلندی در وضعیت بهبودی بیماران ترومای برداشته خواهد شد./انتهای پیام
https://gilanpayam.ir/?p=36443