- نویسنده : مدیر وبسایت
- 13 بهمن 1403
- کد خبر 35246
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
![دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه دیدار نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه](https://gilanpayam.ir/wp-content/uploads/2025/02/ع-675x450.jpg)
گیلان پیام/به منظور پیگیری مشکلات حوزه فرهنگی و دانشجویی، مهندس جبارکوچکی نژاد_نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی طی نشستی با دکتر فردین مهرابیان – معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از مدیران و روسای ادارات این معاونت دیدار و گفت و گو کرد.
دکتر فردین مهرابیان در ابتدای این نشست، با اشاره به وضعیت خوابگاه های دانشجویی و افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان گزارشی از وضعیت موجود ارایه کرد و افزود؛ در حال حاضر شش هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که متاسفانه در زمینه اسکان دانشجویان غیر بومی و راه دور با مشکلات فراوانی مواجه هستیم و عدم امکان تخصیص خوابگاه حتی به دانشجویان روزانه نو ورود غیر بومی سبب نارضایتی دانشجویان و خانواده های آنها شده است .
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به هزینه بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومانی برای خرید دو خوابگاه دانشجویی، طی سالهای گذشته اظهار کرد؛ خداوند متعال را شاکریم که ریالی از سرانه اعتبارات دانشجویی برای این خرید خوابگاه دانشجویان هزینه نشده است.
دکتر مهرابیان همچنین با بیان اینکه با خرید این دوخوابگاه تعداد ساختمانهای خوابگاهی ملکی دانشگاه پس از وقفه ۲۵ ساله از پنج به هفتدستگاه ساختمان افزایش پیدا کرده است، افزود؛ خوشبختانه در حال حاضر سرانه رفاهی خوابگاهی دانشجویان به ۱۳/۴۸ مترمربع افزایشیافته است اما نیاز به ساخت خوابگاه های دانشجویی به صورت متمرکز بیش از گذشته احساس می شود زیرا پراکنده بودن خوابگاه های دانشجویی و دانشکده ها هزینه های زیادی را برای دانشگاه در بر دارد.
مهندس کوچکی نژاد در ادامه این نشست نیز، با تاکید بر انجام کار تیمی مدیران در راستای خدمت رسانی و رفع مشکلات مردم، عنوان کرد؛ با توجه به شرایط موجود، نمایندگان مردم با اشراف کامل به حساسیت ها و نیازهای اساسی مردم،در تلاش هستند که با انسجام کامل و انجام کار تیمی، گره گشای مشکلات مردم باشند .
وی همچنین، با اشاره به اینکه تلاش نمایندگان مجلس کاهش مشکلات اقتصادی مردم است، تصریح کرد؛ با توجه به روزهای پایانی سال و افزایش نرخ تورم، به دنبال آن هستیم تا حقوق کارگران و کارمندان را به گونه عادلانه افزایش دهیم تا مردم با کمترین مشکلات روبه برو شوند .
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه متاسفانه مشکلات اقتصادی گریبان گیر تمامی دستگاه ها و سازمان ها علی الخصوص، دستگاه های خدمت رسان مانند دانشگاه علوم پزشکی که با سلامت جان مردم سر و کار دارد، شده است، افزود: ما به عنوان نمایندگان مردم نگاه تخصصی به حوزه بهداشت و سلامت استان داریم و قطعا به تامین نیازهای رفاهی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولیان حوزه سلامت توجه ویژه خواهیم داشت در این راستا ، به زودی دیداری را با رئیس صندوق رفاه دانشجویان خواهم داشت و پیگیر مطالبات رفاهی دانشجویان این دانشگاه خواهم بود .
در پایان، هریک از مدیران حاضر به بیان مسایل و چالش های پیش رو پرداختند . سپس موارد مطروحه توسط نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بررسی و تصمیمات لازم در خصوص انجام اقدامات بعدی ، اتخاذ شد./انتهای پیام
https://gilanpayam.ir/?p=35246