×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

امروز : شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴
استاندار گیلان به همراه مدیرکل ورزش و جوانان گیلان و جمعی از مدیران دیگر به‌صورت سرزده از محله آزاد رشت بازدید کرد

گیلان پیام/هادی حق شناس با همراهی دکتر جهانبخش آرمان مدیرکل ورزش و جوانان گیلان و مدیران دستگاه‌های اجرایی از مشکلات و کمبودهای محله آزاد رشت (جانبازان) بازدید کرد و با مردم، فعالان اجتماعی و گروه‌های جهادی فعال در این محلات دیدار صمیمانه داشت.
استاندار گیلان به دور از هرگونه تشریفات اداری در جمع فعالین اجتماعی و گروه جهادی فرزندان روح الله(ره) این منطقه که به مردم این محله در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و اشتغالزایی خدمت رسانی می کنند، حاضر شد و مشکلات محله آزاد رشت را بررسی کرد.
استاندار گیلان در این نشست صمیمانه پای درد و دل آحاد مختلف مردم و گروه جهادی فعال در محله آزاد رشت نشست و گفت که بنده به‌عنوان فرزند گیلان به مناطق محروم رشت و استان خواهم رفت تا ضمن آشنایی با مشکلات موجود در این محلات، در حد توان بتوانم باری را از دوش مردمان آن محله بردارم.
حق‌شناس با بیان اینکه دولت در کنار مردم برای رفع محرومیت و ایجاد زیرساخت‌های ورزشی است، گفت: برای ساخت زمین فوتبال و امکانات ورزشی در گیلان از طریق تهاتر قطعا زمینی را تهیه و آن را احیا خواهیم کرد.
وی با اشاره به اجرای طرح مولدسازی برخی از اراضی دولتی بلااستفاده در محله آزاد رشت در خصوص ایجاد امکانات رفاهی و زیرساختی در این محله بیان کرد: در اولین جلسه کارگروه مولدسازی گیلان، چهار هزار متر اراضی را از طریق مولدسازی به اداره‌کل ورزش و جوانان تحویل خواهیم داد تا زمین مصنوعی و دیگر امکانات ورزشی را فراهم آورد./انتهای پیام

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید توسط تیم مدیریت در «گیلان پیام» منتشر می شود.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.