- نویسنده : مدیر وبسایت
- 08 آذر 1403
- کد خبر 33927
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
گیلان پیام/ به گزارش روابط عمومی گروه دانش بنیان کاشف، در این نمایشگاه که با حضور تعداد کثیری از فعالان صنعت غذا در حوزه های مختلف مرتبط با این صنعت برپا می شود، رویدادهای جانبی متنوعی در نظر گرفته شده است.
بر اساس این گزارش، یکی از این رویدادها، سلسله مسابقات
caferes rasht 2024
شامل مسابقه حافظه چشایی چای
آشپزی، بتل رویال، کلد برو و
میکسولوژی میباشد.
این مسابقات از اولین روز برگزاری نمایشگاه در تاریخ ۲۷ آذر آغاز خواهد شد.
در این روز، مسابقه “حافظه چشایی چای” (دم آوری تخصصی چای) با حضور آقای حسن افشاری پیشکسوت و استاد این سلسله مسابقات برگزار می گردد.
بر اساس این گزارش، مسابقه آشپزی با عنوان “بیچیش و بوگو” نیز یکی از مسابقات مذکور است که ویژه تمامی علاقمندان به سنجش مهارت و هنر خود در آشپزی غذاهای محلی گیلان است.
این بخش از مسابقات در تاریخ ۲۸ آذر در نمایشگاه مذکور با حضور سرکار خانم رهبر و آقایان رحیمی و شرافت پیما از چهرههای شاخص حوزه آشپزی در استان و با مشارکت اتحادیه صنف رستوران و تالارداران رشت برگزار خواهد شد.
مسابقه “بتل رویال” و “کلد برو” نیز از دیگر رویدادهای تدوین شده در این نمایشگاه است که با حضور داوران و پیشکسوتان سراسر کشور در تاریخ ۲۸ و ۲۹ آذر با مشارکت آقای منصور زندی نهاد به عنوان سرداور و گروه فوق تخصصی همراه ایشان برگزار خواهد شد.
همچنین مسابقه “میکسولوژی” برای بارتندرها در آخرین روز نمایشگاه در تاریخ ۳۰ آذر ماه، با حضور حافظ صفایی رئیس کمیته برگزاری مسابقات و با همراهی اتحادیه اغذیه، کافه و بستنی رشت برگزار خواهد شد.
این گزارش میافزاید: تمامی مسابقات یاد شده با راهبری گروه دانش بنیان کاشف و مرکز آموزش بازرگانی گیلان وابسته به موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی (وزارت صمت) به عنوان مجری نمایشگاه، تحت نظر حافظ صفایی رئیس کمیته برگزاری مسابقات و با مشارکت شهرداری رشت، شورای اسلامی شهر رشت و سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری رشت خواهد بود.
بر اساس گزارش روابط عمومی گروه دانش بنیان کاشف، علاقمندان به مشارکت در مسابقات مذکور میتوانند از طریق مراجعه به سایت caferes-rasht.ir و یا تماس با شمارههای ۰۹۳۶۱۶۴۸۶۴۲ و ۰۹۱۰۲۳۴۰۰۲۷ اقدام نمایند.
بر اساس این گزارش، برگزاری کارگاه های آموزشی با عناوین
“شیمی عصاره گیری چای” ، “احساس و ادراک در تجربه حسی” ، “آشنایی با پروتکل جدید ارزیابی قهوه تخصصی” در دو بخش تئوری و عملی و “آشنایی با پروتکل جدید ارزیابی قهوه تخصصی” از دیگر رویدادهایی است که توسط آقایان محمد فهمیده و پویا راست گفتار در نمایشگاه مذکور برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است شهروندان گرامی میتوانند از تاریخ ۲۷ تا ۳۰ آذر سالجاری از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب از این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی گیلان بازدید نمایند./انتهای پیام
https://gilanpayam.ir/?p=33927