- نویسنده : مدیر وبسایت
- 19 آبان 1403
- کد خبر 33616
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
گیلان پیام/آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت، صبح امروز در جلسه شورای اداری شهرستان آستارا، با تبریک فرارسیدن حضرت زینب سلام الله علیه و تسلیت شهادت فرماندهان حزب الله و حماس، با قرائت آیاتی از سوره مبارکه مزمل، اظهار کرد: انسان برای پذیرش مسئولیت های سنگین، باید آمادگی روحی لازم داشته و قادر باشد از لذایذ شخصی بگذرد تا بتواند سنگینی تعهدات و مسئولیت هایش را به دوش بکشد.
وی با بیان اینکه، زندگی پیامبران نیز اینگونه بوده و همیشه شاهد سخت ترین حوادث بودند، افزود: وظیفه دینی و وجدانی انسانی که مقام مدیریت را می پذیرد، این است که قدرت و توانایی روحی را در برابر تمایلات شخصی که با قلمرو مدیریت در تضاد است، بسنجد.
امام جمعه رشت، با برشمردن ویژگی های مدیریت در نظام اسلامی ادامه داد: منظور از مدیریت اسلامی این است که مدیران شیوه اسلامی را در مدیریت، پیشه خود کنند و در هدفهای خود عدالت اجتماعی را مدنظر داشته باشند و مقصود نهایی آنها کسب رضایت خداوند باشد و خدمت به خلق را نوعی عبادت بدانند و زندگی و معیشت افراد در راستای این مدیریت تامین شود.
وی، هدف نهایی در مدیریت اسلامی را “تقرب الی الله” عنوان کرد و گفت: در گذشته افرادی بودند که چون نگاه الهی در جایگاه مدیریتی نداشتند دچار ریزش شدند؛ پس مراقبت از خود، لازمه کار مدیران اسلامی است.
آیت الله فلاحتی، با اشاره به سفرهای استانی، وجود وفاق و همدلی بین مدیران را یک امتیاز مطلوب برای آن شهر دانست و گفت: اگر در یک شهر به جای وفاق و همدلی، نفاق و شقاق وجود داشته باشد ساماندهی امور آن شهر با مشکل مواجه خواهد شد.
وی بر ضرورت توجه به اصل مردم داری در مدیریت اسلامی و معیارهای آن در جامعه تاکید کرد و ادامه داد: پیگیری و حل نیازها و مطالبات مردم از مدیران اجرایی باید در اولویت باشد.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه ناترازی و نبود انظباط مالی یکی از مهمترین مشکلات اقتصاد در کشور است؛ تصریح کرد: در این راستا پرداخت حقوق کارگران و کارمندان اهمیت پیدا میکند.
وی به سرکشی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران در شهرستان آستارا تاکید کرد و گفت: پیش بینی و پیشگیری از بحران نیز جزو معیارهای مدیریت اسلامی است و یک مدیر موفق باید حتی پیش از بروز بحران ها، آمادگی حل بحران و ارایه راهکار را از پیش داشته باشد.
امام جمعه رشت، با بیان اینکه باید از هر گونه شتابزدگی در اجرای طرح های عمرانی پرهیز کرد؛ اظهار کرد: اجرای خوب طرح های عمرانی قدم بزرگی در راه پیشرفت کشور است، اما اجرای شتابزده آن خطرها و ضررهایی به دنبال میآورد، بنابراین، باید با بررسی چشماندازها و پیامدها، و تدبیر کردن راههای جلوگیری یا کنترل تبعات منفی، اجرای طرح ها را با سلامت به سرانجام رساند.
وی داشتن سعه صدر در مواجهه با مردم را از دیگر ویژگی های یک مدیر اسلامی عنوان کرد و گفت: سعه صدر از ویژگیهای مهم مسئولان و مدیران باشد و کسی دارای این ویژگی است که از گشادی روح و همتی عالی و اندیشهای بلند برخوردار باشد و موجب دوراندیشی و واقعنگری مسئولان و مدیران میشود و اگر دولتمردان فاقد این خصلت باشند از عهده بسیاری از مشکلات و نارساییها برنخواهند آمد.
آیتالله فلاحتی، آستارا را پیشانی ایران برای ورود به بازارهای اروپای شرقی خواند و افزود:
آستارا قلب اقتصادی ایران و گیلان در آینده است و به لحاظ فرهنگی و اجتماعی نیز دروازه تمدن کشور به اروپای شرقی است و نقش جوانان این مرز و بوم در تمام حوزهها بسیار تاثیرگذار است.
به گفته ی وی، شهرستان بندر آستارا، یکی از سرسبز ترین و حاصل خیزترین شهرهای ایران به حساب می آید، که به واسطه بارش های جوی بسیار، آب و هوای بسیار مطلوبی دارد، همچنین به لحاظ شرایط سیاسی و استراتژیکی بندری مرزی است؛ لذا به واسطه نعمت های بیشمار الهی و فرصت های بسیاری که در پیش رو داریم، با ترسیم چشم اندازی مثبت، آستارا می تواند یکی از شهرهای مهم ایران در حوزه اقتصادی، گردگشری، تجاری و بازرگانی نقش مهمی را عهده دار باشد و به عنوان پیشانی ایران در مرز ورودی به آسیای میانه همواره برتر و بهترین باشد.
نماینده ولی فقیه در گیلان، با اشاره به اخرین وضعیت کریدور شمال- جنوب، توافقهای چندجانبه حمل و نقلی و روند عملیات اجرایی خط ریلی رشت- آستارا، خاطر نشان کرد: خط ریلی رشت – آستارا یکی از پروژههای مهم ریلی کشور است که کریدور شمال را به جنوب وصل کرده و ارتباط ایران با دنیا را توسعه میدهد.
وی، خط ریلی رشت – آستارا را اتصال دهنده ی کریدور شمال به جنوب و احیاکننده ی اقتصاد ایران به ویژه گیلان معرفی کرد و گفت: آستارا شهریست که باید مورد توجه جدی مسئولان قرار بگیرد.
آیت الله فلاحتی بر توجه به اقتصاد دریاپایه در شهرستان بندر آستارا نیز تاکید کرد و گفت: اقتصاد آبی یا اقتصاد دریا پایه اقتصادی است که هدف آن بهبود رفاه انسانی و برابری اجتماعی است و در عین حال، کاهش خطرات زیست محیطی را نیز مد نظر دارد بنابراین، اقتصاد دریاپایه به استفاده پایدار از منابع دریاابه منظور رشد اقتصادی، بهبود معیشت و مشاغل اشاره دارد.
وی، در خاتمه ضمن تشکر و قدردانی از همه مدیران خدوم شهرستان آستارا ابراز کرد: امیدوارم با تملک اراضی و تامین منابع این خط ریلی مهم نیز در زمان مقرر به پایان برسد.
گفتنی است؛ نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت، طی تشکیل جلسه با استاندار گیلان به سایر مشکلات شهرستان آستارا نیز رسیدگی نمایند./انتهای پیام