- نویسنده : مدیر وبسایت
- 24 فروردین 1402
- کد خبر 22279
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
گیلان پیام/رییس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری جا به جایی برخی از دکه ها را غیر ضروری دانست و تصریح نمود: جابه جایی برخی دکه ها علاوه بر غیر ضروری بودن جا نمایی مناسبی برای مکان جدید نیز ندارند به گونه ای که اگر آن دکه در جایگاه جدید نصب شود مشکلاتی در جهت عبور و مرور شهروندان به وجود خواهد آمد.
محسن سماکچی عضو کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهر در خصوص لایحه جا به جایی دکه گفت: هر فردی وقتی به مدت ۱۰ سال ملکی را در اختیار بگیرد در دادگاه به عنوان حق پیشه و حق رشد برای او حق ایجاد میشود. با استفاده از همین قانون، مستاجران این دکه ها را با ارقام میلیاردی معامله میکنند. و این اشکال به این دوره از مجموعه مدیریت شهری نیست بلکه در سالیان گذشته این اهمال کاری در خصوص املاک شهرداری وجود داشت.
وی نظارت شهرداری بر قرار دادها را را یک اصل مهم دانست و افزود: باید هر ساله با هر مستاجران قراردادی جدید امضا شود و در مفاد آن دقیق بود تا شهرداری دچار مشکلات حقوقی نشود. یکی از مشکلات ارگانهای دولتی در شکل قراردادهای آن است که قالبا در مجامع قضایی محکوم به شکست هستند.
مجید عزیزی عضو کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای شهر رشت نیز در خصوص دکهها گفت: عملکرد شهرداری در خصوص دکه ها اینقدر بینظم و بی برنامه بود که در شارع عام، حقوق شهروندان را تضییع و برای برخی افراد چنین حقهایی را ایجاد نمود. هرچند این عملکرد ضعییف مربوط به مدیران سابق است اما مدیریت جدید باید بکوشد تا این ایرادات در آینده تکرار نشود.
وی خواستار ساماندهی دکه ها شد و ادامه داد: باید در یک بازه زمانی مشخص تمام دکه های شهر را ساماندهی و با استفاده از نرمافزارهای موجود در سازمان فاوا شهرداری رشت آنها را در سامانه جانمایی نماید تا از این پس اطلاعات آنها برای همگان هویدا باشد.
در ادامه اساسنامه جدید سازمان پسماند شهرداری های استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت./انتهای پیام