- نویسنده : مدیر وبسایت
- 09 خرداد 1401
- کد خبر 14197
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
گیلان پیام/ در این دیدار آقای جمال نیکویی با بیان گزارشی از وضعیت گازرسانی در استان، خواستار همکاری هرچه بیشتر صداو سیما در زمینه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی شد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر همه شهرها و ۲ هزار و ۹۴ روستای گیلان برخوردار از گاز طبیعی می باشند، گفت: هم اکنون عملیات گازرسانی در گیلان به مرحله پایانی خود نزدیک شده است و این شرکت تمرکز خود را بر روی افزایش سطح کیفی خدمات قرار داده است.
مدیرعامل گاز گیلان با ضروری برشمردن صرفه جویی و صیانت از انرژی در استان، گفت: هوشمندسازی تجهیزات، افزایش ضریب ایمنی در مصرف گاز و آگاه سازی مردم از خطرات استفاده نا ایمن گاز بسیار اهمیت دارد و انتظار می رود صدا و سیما همانند گذشته با شرکت گاز در این زمینه همکاری نماید.
همچنین در این دیدار مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان با قدردانی از خدمات شرکت گاز در استان گفت: بحمدالله به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدای والامقام، اتفاقات بسیار خوبی در حوزه گازرسانی رخ داده و شادکامی و آسایش برای مردم عزیز استان فراهم شده است.
وی با بیان اینکه رسانه با توجه به وظایف ذاتی خود می تواند مطالبات شرعی و به حق مردم را پیگیری و تحت پوشش قرار دهد، گفت: ما با دعوت از نمایندگان و مسئولین استانی می توانیم مطالبه گر باشیم تا مشکلات حوزه گاز هرچه سریع تر برطرف گردد.
آقای باقرزاده در پایان بر تعامل هر چه بیشتر دو سازمان با توجه به توان و امکانات موجود تاکید کرد و گفت: صدا و سیما به دلیل دامنه نفوذ و ارتباط مستقیم و مؤثر با مردم می تواند زمینه فرهنگ سازی مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی را فراهم نماید.رئیس هیئت گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی وزارت بهداشت خبر داد:
برخورداری گیلان از ظرفیت بی نظیر در پزشکی بازساختی
رئیس هیئت گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی وزارت بهداشت در ارزیابی خود، استعداد گیلان را در پزشکی بازساختی بی نظیر دانست و گفت: باید علاوه بر حفظ و ارتقای رشته سلولی کاربردی، رشته مهندسی بافت در گیلان راه اندازی شود.
دکتر جعفر آی، رئیس هیئت گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی وزارت بهداشت در معیت دکتر کامران عزتی- سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز پزشکی بازساختی رازی، رشد بالینی ولایت رشت و همچنین دانشکده پیراپزشکی لنگرود بازدید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حاشیه این دیدار با بیان اینکه آینده علوم پزشکی به سمت سلولی کاربردی و رشته های مولتی دیسیپلینری پزشکی حرکت می کند، اظهار کرد: در آینده، درمان بسیاری از بیماری ها از جمله در بالین، سوختگی، پیوند کلیه، کبد و سایر رشته ها در قالب سلولی کاربردی و مولتی دیسیپلینری پزشکی انجام خواهد شد.
دکتر ارسلان سالاری با بیان اینکه امکانات خوبی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان فراهم شده، افزود: هماهنگی در راه اندازی رشته های پایه و حرکت در جهت دانش بنیان ها ، یکی از رویکردهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان است و در این زمینه از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم.
وی با اشاره به حرکت پر جنب و جوش شرکت های دانش بنیان در درمان بیماری ها، گفت: نیروی انسانی و استعداد بالقوه ای در گیلان در جهت به کار گیری از علوم سلولی کاربردی و علوم مشابه وجود دارد و در راستای حمایت از آنها ، اخیرا درخواست هایی از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور نیز شده است و پیگیر نیازمندی ها در این رابطه هستیم.
دکتر سالاری افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان تمام توان خود را در جهت به کاربردن علوم و پژوهش و دانش بنیان کردن آن به کار گرفته است.
دکتر جعفر آی، رئیس هیئت گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی وزارت بهداشت نیز در این نشست با بیان اینکه پزشکی بازساختی در دنیا مطرح بوده و درمان بسیاری از بیماری ها با این علم، محقق میشود، اظهار کرد: بسیاری از شرکت های مطرح دنیا اکنون سرمایه های خود را در درمان بیماری ها با علم پزشکی بازساختی هدایت کرده اند و این امر، از آینده روشن این رشته ها حکایت دارد.
رئیس هیئت گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی وزارت بهداشت، مراکز فعال گیلان در حوزه پزشکی بازساختی را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: باید علاوه بر حفظ و ارتقای رشته سلولی کاربردی، رشته مهندسی بافت در گیلان راه اندازی شود./انتهای پیام
https://gilanpayam.ir/?p=14197