- نویسنده : مدیر وبسایت
- 27 اردیبهشت 1401
- کد خبر 13914
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
گیلان پیام/ دکتر امام پناهی در جریان بازدید سرزده صبح امروز (سهشنبه) از چندین واحد خبازی سطح شهر رشت که با حضور برخی مدیران ادارات کل و شهرستانی در قالب گشت مشترک صورت پذیرفت، از نزدیک شاخص های عملکردی نانوایان در ارائه نان مطلوب به مردم را بررسی و ضمن صدور دستورات مقتضی در تشویق و تنبیه واحدهای خبازی منتخب و متخلف، اظهار داشت: در فرآیند پخت و ارائه نان، مشتری مداری و کسب رضایت مشتری باید مدنظر واحدهای نانوایی قرار گیرد.
فرماندار رشت با اشاره به حضور تاریخی، همیشگی و روزانه نان به عنوان قوت غالب در سفره ایرانیان، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پخت صحیح و ارائه نان با کیفیت نقش مهمی در کاهش ضایعات و حفظ سلامت مردم دارد، رعایت الزامات بهداشتی و ارتقاء کیفیت نان تولیدی مورد پایش و مراقبت دستگاه های متولی خواهد بود.
وی با بیان اینکه مرحله تهیه خمیر و پخت نان تاثیر مهمی در کیفیت نان تولیدی دارد، بر نقش مهم نیروی انسانی متخصص و دارای وجدان کاری در بالا بردن کیفیت نان تاکید کرد.
نماینده عالی دولت در مرکز استان ضمن این بازدید در گفت و گوی از نزدیک با مراجعه کنندگان به واحدهای خبازی، پخت به موقع، رعایت ساعات کاری، بهبود کیفیت و رعایت وزن تعیین شده چانه ها برای انواع نان را از خواستههای مردم برشمرد و اظهار داشت: پاسخگویی به انتظارات مردم، با حضور میدانی مدیران و عوامل دستاندرکار و استمرار نظارتها بر واحدهای صنفی میسر خواهد بود./انتهای پیام
وی تاکید کرد هرگونه غفلت از نظارت ها بر الزامات بهداشتی و کیفی انواع نان تولیدی، موجب تحمیل ضررهای مالی بر اقتصاد کشور و بروز آسیب در سلامتی مردم خواهد شد.
امام پناهی با تاکید بر اینکه تعهد و تلاش واحد های منتخب خبازی در کسب رضایت مردم و ارتقاء کیفیت نان باید مد نظر و مورد تقدیر قرار گرفته و نظارت بر عملکرد نانوایان ادامهدار باشد، ادامه داد: از مجموع واحدهای خبازی بازدید شده در طی سه ماهه اخیر، نسبت به صدور اخطار مرحله دوم و کسر ۳۰ درصدی سهمیه آرد برای ۲۴ واحد نانوایی متخلف در سطح شهرستان اقدام و ۶۳ واحد خبازی منتخب که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و دقت در وزن چانه و کیفیت نان موجبات رضایتمندی مشتریان را فراهم آورده بودند با افزایش ۱۰ درصدی فوق العاده ویژه آرد به مدت یکماه مورد تقدیر قرار گرفتند.