×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

امروز : چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳
افزایش حمایت از بیماران خاص و صعب‌ العلاج در دولت سیزدهم

گیلان پیام/مدیر عامل سازمان بیمه سلامت کشور،صبح امروز چهارشنبه ۵بهمن ماه سال ۱۴۰۱ در نشست هم اندیشی، با ریاست و معاونین دانشگاه علوم پزشکی گیلان، رییس سازمان نظام پزشکی و رییس انجمن داروسازان استان گیلان از افزایش حمایت از بیماران خاص و صعب‌ العلاج در دولت سیزدهم خبر داد.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت کشور، در این نشست با بیان اینکه پزشک خانواده، نظام ارجاع، راهنماهای بالینی و پرونده الکترونیک سلامت و نظام پرداخت اجزای اصلی نظام سلامت هستند، با تاکید بر اجرای دقیق آنها اظهار کرد: دولت سیزدهم به سلامت جامعه و بخش درمان توجه ویژه‌ای دارد و تشکیل صندوق بیمارهای خاص و صعب العلاج گامی بزرگی در راستای کاهش دغدغه‌های مردم در زمینه درمان بوده است.
دکتر محمد مهدی ناصحی، افزود: موضوع پیشگیری و درمان یک مقوله جدی است و نباید فعالیت جزیره ای بین دستگاه های مختلف صورت گیرد.ناصحی، با اشاره به اینکه الکترونیکی کردن خدمات گام مهمی در حوزه سلامت است، اظهار داشت: یکی از اقدامات مهم در این دولت ایجاد صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج در راستای شاخص‌های ارزشمند حوزه سلامت است و تاکنون ۵ هزار میلیارد تومان در این زمینه اعتبار تخصیص داده شده و امیدواریم بتوان هزینه‌های تحمیلی به این گروه از بیماران را کاهش دهیم.
محمدمهدی ناصحی افزود: در صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج در مرحله اول بسته های خدمتی ۲۷ بیماری از ۴۴ بیماری خاص و صعب العلاج در سامانه های الکترونیک بارگذاری شده است.وی ادامه داد: در کمیسیون استانی بیماران خاص ما بیش از صد بیماری نادر، خاص و صعب العلاج را پیش بینی کردیم که در کمیته های استانی بررسی شود و مبالغ مورد نیاز بیماران را پرداخت کند.

وی با بیان اینکه هدف اصلی سازمان بیمه سلامت، ارائه خدمات مناسب به بیمه شدگان است،اظهارکرد:در سال‌های اخیر مشاهده می‌کنیم که بیمه سلامت به جایگاه اصلی خود نزدیک‌تر شده است. اما هنوز جا دارد که کمیت و کیفیت خدمات بیمه برای افزایش رضایتمندی مردم ارتقاء پیدا کند.مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران در ادامه گفت: امیدواریم با اجرای کامل نظام ارجاع و پزشکی خانواده، پرداختی از جیب مردم بسیار کاهش پیدا کرده و ارائه کیفیت در خدمات سلامت در اولویت قرار بگیرد.
در ادامه این نشست دکتر محمود عاطف راد، ضمن اشاره به تعامل بسیار مطلوب بین اداره بیمه کل سلامت با دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: در مورد صندوق بیمارهای خاص و صعب العلاج و بسیاری از مسائل بهداشتی درمانی استان تعاملات و همدلی خوبی بین این دو سازمان وجود دارد و هدف ما این است که به بیمه شدگان خدمات رسانی مطلوبی ارائه شود.وی ضمن مثبت ارزیابی کردن پرداخت مطالبات به موسسات طرف قرارداد با سازمان گفت: روند فعلی پرداخت مطالبات در ۴۰ سال گذشته بی سابقه بوده و تمام اسناد تحویل داده شده رسیدگی شده است. عاطف راد ، با بیان اینکه ۹۰ درصد هزینه های بستری و ۷۰ درصد هزینه های سرپایی طبق تعرفه مصوب توسط بیمه سلامت پرداخت می شود، افزود: کلیه خدمات بیمارستانی برای بیماران خاص رایگان است و بسیاری از داروها برای این بیماران رایگان شده که نشان می دهد بیمه سلامت توجه ویژه ای به بیماری های خاص دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، نیز در این جلسه با بیان اینکه هدف همه ما ارتقاء نظام سلامت در کشور است، گفت: در این مدت بیمه سلامت با اجرای طرح های مهمی مانند درمان رایگان بیماران خاص و صعب العلاج، دارویار و نسخه نویسی الکترونیکی خدمات کم نظیری به مردم ارائه کرده است.
دکتر محمد تقی آشوبی، در ادامه از مهمترین عوامل ارتقای کیفیت خدمات درمانی و کاهش هزینه های مردم در بیمه سلامت را گسترش سامانه های الکترونیکی مانند نسخه نویسی الکترونیکی عنوان و بیان کرد: با گسترش سامانه های الکترونیکی اقدامات بسیار زیادی با خدمات بهتر و با کیفیت‌تر در حوزه تشخیص، درمان، بستری و دارو به مردم ارائه شده است تا علاوه بر جلوگیری از اتلاف وقت هزینه‌های زیادی به مردم تحمیل نشود./انتهای پیام

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید توسط تیم مدیریت در «گیلان پیام» منتشر می شود.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.