×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵
تزریق بیش از ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار به توسعه فاضلاب و آبرسانی

گیلان پیام/ علیرضا غیاثی مدیرعامل شرکت، جهت پایش دقیق و تسریع در روند اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام و جدید زیرساختی، از آخرین وضعیت عملیات اجرایی در شهرستان آستانه‌اشرفیه بازدید به عمل آورد.

مدیر امور آبفای شهرستان آستانه اشرفیه گفت: در جریان این بازدید، دو پروژه کلیدی و استراتژیک مورد توجه ویژه قرار گرفت: اولین پروژه مورد بررسی، عملیات اجرایی سازه‌ای «مدول اول» و بهسازی تصفیه‌خانه فاضلاب بود، این پروژه با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال در دست اجرا می باشد که نقش مهمی در بهداشت محیط و مدیریت پساب شهری ایفا می‌کند.

بنا بر این گزارش با اتمام این پروژه که شامل بهسازی بستر و اجرای سازه های مورد نیاز می باشد و پس از آن با تکمیل بخش های الکترومکانیال تصفیه خانه و ایستگاه پمپاژ و خطوط اصلی مورد نیاز، در قالب پروژه ها ی جدید ، از ورود ۳۸۵۰ مترمکعب در شبانه روز فاضلاب خام ( معادل جمعیتی بالغ بر ۱۹۰۰۰ نفر ) ، به محیط زیست و آبهای سطحی و رودخانه ها ، به خصوص رودخانه سفیدرود، جلوگیری به عمل می آید.

حسین هاتف ادامه داد: در بخش دیگر این بازدید، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب گیلان از عملیات اجرای خط انتقال با قطر ۸۰۰ میلی‌متر (چدنی)، خروجی از«مجتمع آبرسانی شهید خوش‌سیرت» ، بازدید کرد؛ این پروژه در چهارچوب پروژه ی محرومیت‌زدایی از روستاهای دارای تنش آبی استان گیلان، مورد پیمان قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در مجتمع پنجگانه میانی شرق در شهرستان آستانه تعریف شده که عملیات اجرایی آن توسط بسیج سازندگی استان گیلان در حال اجرا می باشد . اعتبار اختصاص یافته طرح محرومیت زدایی شهرستان آستانه اشرفیه در سال ۱۴۰۴ مبلغ ۸۸ میلیارد ریال می باشد و هزینه پیش بینی شده ی اجرای کامل عملیات مذکور شامل اجرای ۱۱۰۰ متر لوله گذاری خط انتقال و احداث حوضچه های شیرآلات  مربوطه و تست و راه اندازی خط انتقال،  بالغ بر مبلغ ۳۵۰ میلیارد ریال خواهد بود.

شایان ذکر است؛ شهرستان آستانه‌اشرفیه در مجموع بالغ بر ۲۲ هزار مشترک دارد که تأمین نیازهای آبی و فاضلابی آنها یکی از اولویت‌های اصلی شرکت آب و فاضلاب شهرستان محسوب می‌شود. بازدید میدانی علیرضا غیاثی نشان‌دهنده حساسیت ویژه بر شفافیت، سرعت اجرا و کیفیت خدمات‌رسانی به مردم شریف این شهرستان است./انتهای پیام

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید توسط تیم مدیریت در «گیلان پیام» منتشر می شود.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.