×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

امروز : یکشنبه, ۲۱ تیر , ۱۴۰۵
راه‌اندازی «سراج» در گیلان گامی مؤثر در مراقبت‌های روانی و اجتماعی / دکتر آشوبی: بودجه‌های بهداشتی باید افزایش یابد

گیلان پیام/ دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروز با دکتر علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزیر بهداشت، دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر آشوبی در این دیدار از راه‌اندازی و افتتاح یکصدمین سامانه «سراج» (سامانه رصد آسیب‌های اجتماعی) در استان از وی تقدیر کرد و آن را گامی مؤثر در افزایش مراقبت‌های روانی و اجتماعی دانست.

به گفته وی، سامانه سراج نقش مهمی در رصد آسیب‌های اجتماعی، شناسایی به موقع افراد در معرض خطر و ارائه خدمات روانی-اجتماعی هدفمند ایفا می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: راه‌اندازی این سامانه در استان گیلان با توجه به حجم بالای بیماری های روحی و روانی و تنوع فرهنگی، تأثیر بسزایی در ارتقای سلامت روان جامعه و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خواهد داشت.

دکتر آشوبی در ادامه با اشاره به اولویت‌های حوزه بهداشت استان، تصریح کرد: بودجه‌های بهداشتی باید به شکل قابل توجهی افزایش یابد.

وی تأکید کرد که بدون تخصیص اعتبارات کافی، امکان جبران کمبود نیروی انسانی در مراکز جامع سلامت وجود نخواهد داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین بر تقویت تیم‌های نظارت بهداشتی در ایام پیک سفر و ماه‌های گرم سال تأکید کرد.

دکتر آشوبی از پیگیری‌های مؤثر معاونت بهداشت وزارت بهداشت برای افزایش دریافتی کارکنان حوزه بهداشت به‌ویژه بهورزان تقدیر و تشکر کرد و آن را در نیل به اهداف بهداشتی مصمر ثمر برشمرد.

وی گفت که افزایش حقوق و دستمزد کارکنان بهداشت نقش مهمی در انگیزه‌بخشی و ارتقای کیفیت خدمات رسانی به مردم داشته است.

گفتنی است در این نشست، دکتر علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزیر بهداشت، قول مساعدت برای پیگیری مصوبات این دیدار در سطح ملی و تأمین اعتبارات مورد نیاز استان را داد./انتهای پیام

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید توسط تیم مدیریت در «گیلان پیام» منتشر می شود.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.