×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

امروز : یکشنبه, ۲۶ اسفند , ۱۴۰۳
صدور بیش از ۲۰ هزار سند اروتز و پروتز توسط تامین اجتماعی گیلان

گیلان پیام/ لغایت بهمن ماه سالجاری تعداد ۲۰۳۳۳ فقره سند تعهدات کمک هزینه اروتز و پروتز با درخواست غیرحضوری و تعداد ۳۰۷ فقره با مراجعه حضوری افراد تحت پوشش صادر شده است .

بر اساس اعلام مرکز آمار و اطلاعات اداره کل تامین اجتماعی گیلان برای این تعداد سند مبلغ ۱۵ میلیارد و ۶۸۳ میلیون تومان تعهدات پرداخت شده و هزینه عینک و فریم بیشترین میزان را به خود اختصاص داده است .

خاطر نشان میسازد ۹۸/۵ درصد درخواستهای دریافت این خدمت به شکل غیرحضوری بوده و تامین اجتماعی گیلان به طور متوسط ماهانه یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان صرفاً بابت این تعهد پرداخت نموده است .

شایان ذکر است پروتز به مواردی همچون دست و پا و چشم مصنوعی و … که جایگزین یک عضو برای جبران فقدان آن میشود و اروتز شامل وسایلی همچون عینک ، عصا ، ولچر و سمعک که جبران نقص و ضعف یک عضو را مینماید اطلاق میگردد./انتهای پیام

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید توسط تیم مدیریت در «گیلان پیام» منتشر می شود.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.