- نویسنده : مدیر وبسایت
- 14 اسفند 1403
- کد خبر 35967
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

گیلان پیام/در این جلسه ابتدا دکتر عاطف راد گفت : در راستای سیاست های کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری موضوع اولویت خدمات ارتقای سلامت و پیشگیری و تکلیف قانونی برناهم هفتم پیشرفت توسعه و مفاد سند ملی پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر این نشست برگزار گردید که با کمک اداره کل ورزش و جوانان در استان بتوانیم با فرهنگ سازی مستمر از طریق رسانه به ویژه ورزش های همگانی در جهت ارتقاء دانش پیشگیری و راه های کنترل بیماریها از جمله دیابت و فشار خون گام های موثری برداریم.
مدیرکل بیمه سلامت یادآور شد سازمان بیمه سلامت ایران با ایجاد معاونت پیشگیری در گام اول برخی از غربالگریها را تحت پوشش قرار داده است. وی افزود : با توجه به افزایش بیماریهای غیر واگیر به ویژه بیماریهای قلبی عروقی ، دیابت ، سرطان ، فشار خون و بیماریهای مزمن تنفسی که هم استانیهای عزیز را تهدید می کند می توان با ارتقای سلامت مردم و توجه به ورزش همگانی گامهای موثری برداشت که نقش ورزش و فعالیتهای ورزشی در کاهش بیماریها بسیار مهم می باشد.
در ادامه دکتر جهانبخش آرمان مدیرکل ورزش و جوانان گفت : با توجه به امکانات موجود ۷۴ اماکن ورزشی که در استان وجود دارد می توان کارهای بسیار خوبی را انجام داد و معتقدم اداره کل ورزش و جوانان گیلان که در زمینه های مختلف جزء استان های برتر و پیشتاز کشور بوده در این زمینه مهم هم پیشتاز باشد.
وی افزود : ما در حوزه ورزش همگانی در شرایط خوبی قرار داریم که امیدوارم با کمک اداره کل بیمه سلامت و ورزش و جوانان بتوانیم با اجرای فعالیتهای ورزشی و برنامه های متنوع گامهای موثری برای مردم گیلان در حوزه پیشگیری برداریم. در پایان این نشست تفاهم نامه همکاری بین اداره ورزش و جوانان و اداره کل بیمه سلامت به امضاء رسید./انتهای پیام