گروه : تیتر 1 / فهرست اخبار
- نویسنده : مدیر وبسایت
- 28 خرداد 1397
- کد خبر 3130
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
استاندار گیلان گفت: توجه جدی به بهداشت نانواییها و نظارت بر افزودنیها به ارتقاء کیفیت نان کمک می کند.
به گزارش گیلان پیام، دکتر مصطفی سالاری در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان به تأثیر مستقیم کیفیت نان بر سلامتی مردم تأکید کرد وافزود: آموزش نانوایان و نیز نظارت بر پخت نان در مسیر بهبود کیفیت تولید نان تأثیر بسزایی دارد.
وی خاطرنشان کرد: در جهت هرچه بهترشدن کیفیت نان از احداث مجموعههای تولید نان صنعتی حمایت می کنیم.
نماینده عالی دولت در گیلان همچنین بر لزوم نظارت جدی بر نرخگذاری کالاها تأکید و تصریح کرد: برای افزایش و مدیریت نرخ کالاها علاوه بر درنظرگرفتن ارائهکنندگان خدمات باید ابعاد اجتماعی آن نیز درنظر گرفته شود تا آسیبی به اقشار جامعه وارد نشود./انتهای پیام
http://gilanpayam.ir/?p=3130