- نویسنده : مدیر وبسایت
- 29 مرداد 1396
- کد خبر 1977
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به منظور آشنا نمودن کشاورزان و دهیاران شهرستان با مضرات و اثرات سوء زیست محیطی آتش زدن کاه و کلش برنج بعد از برداشت محصول کارگاه آموزشی در این رابطه در بخش چابکسر – رحیم آباد – مرکزی و کلاچای شهرستان رودسر در مراکز ترویج بخشهای مذکور برگزار شد.به گزارش گیلان پیام، علی محمدپور رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رودسر با اعلام این خبر گفت در این کارگاه های آموزشی کارشناسان محیط زیست و مرکز بهداشت به تشریح اثرات منفی و مضر بهداشتی و زیست محیطی آتش زدن کاه و کلش پرداخته و اعلام نمودند که این کار باعث آلودگی آب – خاک و هوا در منطقه شده و صدمات جبران ناپذیری به بافت خاک وارد و باعث آلودگی هوا می شود.
در پایان این کارگاه های آموزشی بروشورهای حاوی مطالب آموزشی در رابطه با جلوگیری از آتش زدن کاه و کلش بین شرکت کنندگان توزیع شد./انتهای پیام
http://gilanpayam.ir/?p=1977